No nonsense tips, ideeën en adviezen. Geen getut, lekker praktisch.
Toon alles
Strategie
Advies
Communicatie
Markt

Met minder moeite meer klanten

Jij ziet ‘m ook vast met regelmaat voorbij komen in je FB-timeline. Of op LinkedIn. Misschien wel in je mailbox. Met minder moeite meer klanten. Of een variatie: zo krijg je moeiteloos meer klanten. Of meer klanten in minder tijd. Of iets wat er op lijkt. Maar wat ze allemaal beloven: meer klanten en je hoeft er weinig voor te doen behalve……

Lees verder

Maak je niet druk

Zondagavond, ik hang wat op de bank en kijk VT wonen. Ineens zie ik vanuit mijn ooghoek een soort van oranje gloed. Een regen van vonken komt voorbij. Dan weet je gelijk: dit is niet oké! Uit de schoorsteen bij mijn achterburen schieten hoge vlammen de lucht in.

Lees verder

Succes komt niet aanwaaien

Nee, bij mij lukt ook niet alles. Wel heel veel.
‘Ja, bij jou lukt alles’ en ‘Ja, jij krijgt ook alles voor elkaar’. Toen ik laatst in korte tijd deze opmerkingen kreeg dacht ik even ‘Huh? Hoe kom je daar nou weer bij. Echt niet.’ Dat beeld ga ik gelijk even rechtzetten voor wie dat ook denkt. Bij MIJ lukt niet alles en nee, ik krijg niet alles voor elkaar. Zo…het kan maar duidelijk zijn.

Lees verder

Wil jij meer tijd of meer geld?

‘Het gaat nou eenmaal niet vanzelf,’ dat heb je me wellicht al vaker horen roepen. Want ondanks dat wat veel ondernemers roepen (dat als je de geheime stappen maar exact doet dan…….) is het gewoon hard werken en er veel tijd in stoppen. In de hoop dat dat harde werken op termijn geld én tijd oplevert.

Lees verder