No nonsense tips, ideeën en adviezen. Geen getut, lekker praktisch.
Toon alles
Strategie
Advies
Communicatie
Markt

Wil jij meer tijd of meer geld?

‘Het gaat nou eenmaal niet vanzelf,’ dat heb je me wellicht al vaker horen roepen. Want ondanks dat wat veel ondernemers roepen (dat als je de geheime stappen maar exact doet dan…….) is het gewoon hard werken en er veel tijd in stoppen. In de hoop dat dat harde werken op termijn geld én tijd oplevert.

Lees verder

Next level ondernemen? Zullen we gewoon gaan ondernemen?

Dat iets simpel is, maakt het nog niet makkelijk

Next level ondernemen, high-end ondernemen. Wat is er mis met ‘gewoon’ ondernemen, denk ik dan. Het lijkt momenteel wel of het alleen maar next level en high-end moet. Maar, wat is next level dan? En wat als je denkt: high-end? Dat wil ik helemaal niet…..om welke reden dan ook.

 

Lees verder

Je business groeit niet op alleen maar inspiratie

‘Ja, maar jij hebt altijd inspiratie om ergens over te schrijven.’ Voor wie dat nog meer denkt….Ik help je even uit jouw droom. Vaak heb ik geen inspiratie of soms zelfs geen zin, dat gebeurt ook.

Dagelijkse Facebook posts schud ik inmiddels behoorlijk makkelijk uit mijn mouw. Heb mezelf 2,5 jaar terug ‘opgelegd’ dat ik er elke week minimaal 5 moet maken. Op een enkele uitzondering na staan ze er ook elke week. Zo werkt het blijkbaar. Het moet van mezelf, dus ik doe het. Inspiratie of niet.

 

Lees verder

Soms hoef je weinig moeite te doen om klanten te krijgen

Afgelopen weekend was ik op een superleuk foodfestival. Twintig foodtrucks in een park, muziek, zon, hapje en drankje kortom gezelligheid. Sommige verkopers hadden het loeidruk, anderen verkochten niks. Waar zat het verschil in?

Lees verder