Tips, ideeën en adviezen voor jou
Toon alles
Strategie
Advies
Communicatie
Markt

Waarom trappen we toch in al die enorme beloftes?

Valt het jou ook op? Al die enorme beloftes die sommige ondernemers doen? Zo zag ik van de week een online advertentie van iemand waar je in een paar uur kon leren hoe je € 100.000 omzet kunt draaien en je investering voor die training was slechts € 147 en dus zo’n 6 uurtjes.

Lees verder

Iedereen toevoegen aan je mailinglist? Niet doen!

Een van de dingen die je als ondernemer nu eenmaal moet doen om aan klanten te komen is netwerken. Er wordt op dat soort sessies vaak uitbundig gestrooid met visitekaartjes of je krijgt zo’n pakketje kaartjes bij binnenkomst. Allemaal prima. Vaak blijk ik dan naderhand toegevoegd aan een mailinglist.

Lees verder

Waarom je geen tijd moet verspillen aan koude acquisitie

Laatst werd ik gebeld door bedrijf X dat heel erg z’n best doet op SEO en dat soort zaken, kortom online vindbaarheid. Zij zagen kansen voor mijn website want ‘blablablabla’. Ik kende het bedrijf niet en had ook niet gevraagd om gebeld te worden met informatie over SEO en vindbaarheid. 

Lees verder

Zonder plan kom je niet in New York

Januari, dé tijd om eens even lekker over de zomervakantie te gaan nadenken. Waar naar toe, hoe lang, met de auto of het vliegtuig, hotel, appartement, huisje (camping valt bij mij altijd op voorhand af). Kortom lekker plannen maken en dan verheugen op die weken vrij.

Lees verder