Kost social media jou meer ergernis en tijd dan je wilt?

Weet jij wat Facebook, twitter of linked in voor je kan doen?


Ben jij begonnen met social media omdat je dacht dat het handig voor je bedrijf kan zijn. Of misschien had iemand je verteld dat het hartstikke goed is om daar mee aan de slag te gaan. Dat social media heel laagdrempelig is en over het algemeen goedkoop in gebruik is geen garantie dat jij als ondernemer het ook op de juiste manier gebruikt. Ik zie te veel ondernemers die gewoon maar iets doen en dan niet de juiste dingen. Eeuwig zonde van de tijd en de energie.
 
  • Plaats jij af en toe eens een zakelijke berichtje op Twitter, Linked in of Facebook? 
  • Dat je privé actief bent op Facebook of Twitter wil niet zeggen dat je het dan ook zakelijk goed en succesvol gebruikt
  • Social media heet niet voor niets social, gebruik jij het ook zo of doe jij vooral aan selling media?


Veel ondernemers plaatsen af en toe is een bericht op hun zakelijke facebookpagina, wachten vervolgens op de likes en de reacties en op de bestellingen. Als dat niet gebeurt dan roepen ze: 'het werkt voor mij niet.' Social media werkt voor iedereen, je moet er alleen wel het juiste voor doen. 

Wil je je hele online presentatie eens kritisch onder de loep laten nemen, kies dan beslist voor deze scan. Na je bestelling scan ik binnen 2 weken je social media op een aantal cruciale punten. Je krijgt dan van mij een verslag van ca. 2 a-4tjes met mijn bevindingen. Je kunt dan gelijk aan de slag en zo krijg je direct resultaat met je social media. Een social media scan kost 197 euro ex BTW. Een prima investering dus voor de marketing van je bedrijf!