'Bouw je marketing op jouw manier'

Ben jij klaar met de standaard marketing trucjes? Of heb je gewoon geen idee waar te beginnen met je marketing en je zichtbaarheid?


Dan kun je natuurlijk doorgaan, beetje doormodderen, of de dingen op z'n beloop laten. Dat is natuurlijk niet heel handig en dat weet jij ook wel. Want als ondernemer 'moet' je nou eenmaal aan de slag met je marketing en je zichtbaarheid. Als niemand weet dat je bestaat is het immers lastig zakendoen. En dan kun je natuurlijk wel iets doen, maar ja hoe weet je nou of dat past bij jou én bij je klanten? En als je doet wat iemand anders doet dan heb je toch vaak het idee dat het bij jou niet helemaal past. Je kunt prima marketing doen op een manier die jouw past én waar je potentiële klanten ook happy van worden. Zonder trucjes, want dat is alleen een goed idee als je bijvoorbeeld Hans Klok bent. Of je reserveert een plek voor de groepstraining 'bouw je marketing op jouw manier'.


Wat kun je verwachten?

Je krijgt natuurlijk bergen ideeën, inzichten, inspiratie en aha-momenten en dat is altijd goed. Verder deel ik je de 5 basisstappen die je nodig hebt om tot een 'zichtbaarheidsplan' te komen dat echt bij je past én gaan we in 5 vervolgsessies alle acties uitwerken en dieper in op de verschillende onderwerpen. Ik heb zelf altijd een enorme aversie tegen die dingen die moeten ook al denk ik: 'maar dit past helemaal niet bij me.' En dus deed ik ze uiteindelijk gewoon niet en ging lekker zichtbaar zijn op een manier die ik wel goed vond. En dat werkt. En het is vrij simpel, als het voor mij werkt, werkt het voor jou ook. Je moet gewoon alleen even weten waar je op moet letten. Want laten we wel zijn: je leert het niet door af en toe eens ergens een videootje over te kijken, een boek te lezen of allerlei gratis challenges te volgen. Je moet een doel en een plan hebben. 
 

Je weet na afloop in elk geval:
  • wat je doel is voor de komende 6 maanden
  • welke acties je moet doen om dat doel te behalen
  • waarom mensen iets bij je gaan kopen
  • of je productaanbod klopt
  • hoe je zichtbaar wordt zonder te schreeuwen
  • waar je jouw klant vindt
Kortom als je meters wilt maken dan is dit het moment. En natuurlijk je kunt het ook alleen doen. Lang zo gezellig niet maar ook lang zo effectief niet. Of dacht je dat Oprah ook alles alleen doet? En in haar uppie telkens het wiel uitvindt? En nee ik zeg niet dat jij of ik de nieuwe Oprah zijn of worden waar het om gaat is dat je samen verder komt. Of zoals Johan Cruijff aangaf: 'Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met z'n allen kun je alles.'  En zo is het. Jij bent goed in jouw vak, ik ben goed in het bouwen van marketing en business op een manier die bij de persoon past. Dus wat denk je? Ben je erbij?

Ben jij wel toe aan meer zichtbaarheid, klaar met het uitstellen van je marketingacties en wil je meer klanten en je successen vieren? Reserveer dan je stoel.

Praktische zaken:
  • startdatum: juni
  • tijdstip: 9.30 uur - 12.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
  • investering:  750 euro (betaling kan ook in 3 termijnen van 275 euro)
  • locatie: Noordwijk
 

Liever 1 op 1 hulp?

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Dat kan uiteraard ook.