Gewoon even sparren? Of loop je ergens op vast?

Zul je zien, sta je onder de douche, roer je in de pannen, ren je door de Albert Heijn of sta je langs het voetbal of hockeyveld, komen echt de meest briljante vragen en inzichten boven. En wat dan.....Moet je dan wachten of een volgende afspraak? Maar wat als je die nou niet hebt? Dan is die strippenkaart ideaal. Je mag me bellen, mailen, appen of gewoon even een uurtje boeken om te sparren. Net wat je nodig hebt. Een strippenkaart gaat per kwartier en de administratie daarvan doe ik ;-)

Zo kun jij gewoon doorgaan met je bedrijf te laten groeien en boek je geheid resultaat. 

Een strippenkaart is 1 jaar geldig en kun je gedurende het jaar dus inzetten wanneer jij nodig hebt. Je boekt al een strippenkaart vanaf 250 euro.
 

Even een kleine disclaimer: ik hou van resultaat en wil weten wat er speelt in je business. En dat kan alleen als we elkaar al kennen. Daarom is deze strippenkaart alleen te koop voor mensen waar ik al eens mee heb samengewerkt. Zo halen we namelijk het beste eruit. Je kunt ook bijvoorbeeld eerst een Business Brainstorm boeken en daarna de strippenkaart voor verdere meters.