Inspiratiesessie Karaktermarketing

Marketing is lastig. En niet leuk.

Vind jij marketing stom? Of lastig? Of 'gewoon' niet leuk? Krijg je 'jeuk' bij het idee dat je iets aan marketing moet doen. Of doe je het wellicht niet omdat je niet goed weet hoe en wat je moet doen.

Als ondernemer moet je met marketing aan de slag. Zo simpel is dat. Je maakt het makkelijk(er) door een manier van marketing te kiezen die echt bij jou past.

Dus geen marketing vanuit het product of dienst maar marketing vanuit jou als persoon.

De standaardmarketing kan heel goed werken maar als dat niet zo is dan moet je wat anders gaan doen. En dan kan karaktermarketing dé marketingmanier voor jou zijn.

In deze gratis inspiratiesessie laten we je onder andere kennismaken met karaktermarketing, laten we zien wat de verschillen zijn met 'gewone' marketing en hoe je jouw karakter goed positioneert in je marketing.

En het leuke is: het is dus helemaal gratis! Tenzij je je hebt aangemeld maar niet komt. In dat geval sturen we je een factuur van € 57 (ex BTW). Maar goed, je wil dit echt niet missen want wij gaan zorgen dat je marketing leuk (of in elk geval minder stom, eng of vervelend) gaat vinden.

Kijk wat wel zo is:
in deze middag lossen we niet al je marketingproblemen op. Het komt je ook na deze middag nog steeds niet aanwaaien wel gaan we je deze middag volop inspireren en we vertellen je hoe we je verder kunnen helpen met karaktermarketing.

De praktische details:
VOL - donderdag 6 juni - 14.00 uur - 16.30 uur

extra datum: dinsdag 18 juni 9.30 - 12.00 uur

investering: € 0 (tenzij je je aanmeld en niet komt dan is je investering € 57 ex BTW)
locatie 6 juni: Afrit 24, Kerkhofpad 24 in Noordwijk

de locatie voor 18 juni wordt op een later moment bekend gemaakt maar is op een centrale locatie in de regio Leiden.